Čepička na jaro… ale kterou?

Naše maminky to ve své podstatě měly o dost jednodušší – na zimu pletenou čepičku od babičky, na léto plátěný klobouček - a nějaké přechodné období? Jedno nebo druhé, podle toho, kolik zrovna foukalo.

My moderní mámy se ale topíme v moři nepřeberných možností a s prvními hlavičkami sněženek už usilovně přemýšlíme, jak zajistit našim malým miláčkům co nejlepší tepelný komfort a zároveň i ochranu před vrtkavým jarním sluncem. Co pořídit na období, kdy je na zimní čepice už moc teplo, ale ještě příliš chladno na lehoučké letní kloboučky?

Odpověď „čepička z funkčního materiálu“ se nabízí, ale ani pokud zůstanete u značky Little Angel, není volba úplně jednoduchá – v nabídce je toho totiž tolik, že vybrat jen jednu čepičku je v podstatě nemožné! To máte teplý Outlast („smyk“), tenký Outlast, podšité barevné čepičky, čepičky na zavazování, čepičky bez zavazování, „homelessky“, kšiltovky… a aby to bylo ještě složitější, v nabídce najdete i outlastové kukličky.

Na jaro, kdy ještě není úplně teplo, se zvláště pro malá miminka skvěle hodí teplejší verze Outlastu – čepičky neprofouknou, v chladnějším počasí zahřejí a zároveň nejsou příliš tlusté, aby v nich bylo dětem příliš horko, když se do toho sluníčko rozhodne opřít. A když už se zapotí, „smykový“ Outlast odvádí pot stejně dobře (ne-li lépe – protože větší funkční plocha rovná se přirozeně více „funkce“) jako jeho tenčí „letní varianta“.

Pokud chcete na chladnější část jara superstylovou pokrývku hlavy, která spolehlivě zahřeje, můžete zvolit některou z krásných barevných čepiček podšitých heboučkým tenkým Outlastem – a skvělá zpráva pro malé parádnice a gentlemany, tyto čepičky můžete nakombinovat například s kabátky, nákrčníky či rukavičkami se stejným vzorem!

Pokud zvolíte tenký Outlast, určitě také neprohloupíte – opravdu teplé dny na sebe nenechají dlouho čekat a tyto čepičky kromě svěžího ranního větříku spolehlivě ochrání i před sluncem, které mohou být v tomto období hodně zrádné (pro extra ochranu před jeho paprsky je možno vybrat i variantu s kšiltem).

Kukličky, které jsou ušité z teplejšího Outlastu, jsou potom v podstatě nezbytností pro nosící maminky (a nejen pro ně, hodí se pro kteréhokoliv malého i odrostlejšího divocha)! Co poskytne lepší ochranu hlavy a krku miminku i většímu batoleti v šátku či nosítku než skvěle padnoucí kukla s dostatečně dlouhým a širokým límcem? Toto všechny kukličky Little Angel splňují.

Tajný tip na závěr – všechny čepičky i kukličky od Little Angel jsou úžasně pružné a často skvěle sedí i několik sezón. Takže pokud vaše dítko nestihne některou čepičku vynosit na jaro, velmi pravděpodobně ji ještě využije i na podzim!

Spokojení zákazníci