Druhové rozdělení čepic a porovnání jejich pružnosti

Jak vybrat tu správnou Outlast® čepici? Jaké druhy u nás najdete a jaké pružnosti lze od jednotlivých druhů očekávat?

 

                                      

                                                                                              Video - Porovnání pružnosti čepic Outlast 

 

Čepice z tenkého Outlastu®

Jsou ve všech svých typech ideální volbou na léto.
Chrání před letním sluncem a snižují pocení, čímž zamezují u malých dětí tvorbě potniček. Jsou velmi pružné, díky čemuž se krásně přizpůsobí hlavě dítěte. Jistě oceníte, že krásně chrání vašeho potomka před slunečním zářením.


Kloboučky s Outlastem®

Jsou vyrobeny stejně jako předchozí čepice z tenkého Outlastu®.
Kloboučky nepruží, jsou podlepené tkaninou, která pomáhá držet tvar kloboučku. Již ze své podstaty tedy pružit nemohou. Je tedy třeba vybrat opravdu tak, aby na hlavičku sedly. Pokud budete mít cestu na některou z našich prodejen, bude ideální klobouček vyzkoušet přímo na místě.


Čepice ze smykového Outlastu®

Jsou teplejší variantou čepic z tenkého Outlastu®.
Na rozdíl od tenkého Outlastu® má ten smykový na rubu smyčky (jiná struktura úpletu), které materiál dělají teplejším a ještě pružnějším. Čepice ze smykového Outlastu® jsou pružnější, než čepice z Outlastu® tenkého. Stejně jako čepice tenké se výborně přizpůsobí každému dítěti.  Smykové čepice jsou výbornou volbou na podzim/jaro.


Čepice podšité

Skládají se ze dvou vrstev.
Vnitřní vrstva čepice je vždy náš tenký Outlast®  a vnější vrstvu většinou tvoří bavlna s elastanem. Pružnost tohoto typu čepic je ovlivněna méně pružnou vnější vrstvou. Oproti jednovrstvým čepicím jsou pevnější, dobře drží tvar a méně pruží. Tyto čepice jsou vhodné na období podzim/jaro.


Čepice pletené

Pletené čepice mají podšívku z tenkého Outlastu®, takže snižují možnost pocení stejně jako všechny ostatní čepice.
Tyto čepice pruží v závislosti na vazbě, ovšem vždy jsou pružnější, než čepice podšité. Mnohdy se (v závislosti na vazbě) vyrovnají čepicím ze smykového Outlastu®. Pletené čepice jsou jasnou volbou pro zimní období.

Spokojení zákazníci