Kolekce Debra

Kde se vzal nápad vytvořit kolekci pro Debru?

Již řadu let vám, našim zákazníkům, nabízíme možnost podpořit Debru skrze výrobky, z jejichž prodeje putuje určitá částka organizaci Debra. Mohli jste takto zakoupit ponožky, nákrčníky i tašky. Ale nám to přišlo málo. Řekli jsme si, že když už má být nějaký výrobek spojený s podporou této úžasné organizace, bylo by krásné, kdyby onen výrobek byl problematikou, kterou se Debra zabývá, ovlivněn.

Tak se zrodil nápad na samostatnou kolekci Debra. Oslovili jsme malířku Janu Kordíkovou, zda by nám nenakreslila jednu ze svých ikonických panenek, kterým říká „Kukadlinky“, a vyprávěli jí, jak by kolem té naší měli poletovat motýlci. To na znamení spojení „Kukadlinky“ s nemocí motýlích křídel. Paní malířka naši nabídku přijala a tak Vám můžeme po měsících práce představit naši novou kolekci Debra.

 

New Collection Collage 

A na co se můžete těšit?

V kolekci Debra jsem pro vás připravili body, trička, noční košilky a také doplňky, tedy čepice a nákrčníky. To vše z tenkého Outlastu, takže ideální záležitost na jaro a léto. Pro maminky jsme připravili trička s krátkým rukávem ve dvou barvách a s dvěma různými druhy potisků Kukadlinka / motýl. Takovou perličkou na závěr jsou batůžky a tašky. Ty potěší jak malé, tak velké zákaznice.

Nákup, který pomáhá

A jak tedy pomůžete zakoupením produktů z kolekce Debra? Z každého zakoupeného výrobku jednoduše věnujeme 5 % z ceny výrobku organizaci Debra. S touto organizací dlouhodobě spolupracujeme a podporujeme ji. Nákupem tedy získáte mnoho. Kvalitní, český produkt, jehož výroba dává práci zdravotně znevýhodněným, a navíc přispějete organizaci Debra, která pomáhá lidem s nemocí motýlích křídel. 

                                                                                 motýl upravená verze                                                                                      

Spokojení zákazníci