Výbavička pro miminko: kdy začít a kde hledat inspiraci

Čekáte miminko a přemýšlíte, kdy začít pořizovat výbavičku, kde získat inspiraci a co všechno budete potřebovat? Výbavička pro miminko je důležitou součástí přípravy na příchod nového člena rodiny.  

Výbavičku pro miminko je ideální začít pořizovat mezi druhým a třetím trimestrem těhotenství. V tomto období již většinou znáte pohlaví miminka, což může usnadnit výběr barev a stylu oblečení a dalších potřeb. Navíc máte dostatek času, abyste vše pečlivě promysleli a vybrali to nejlepší pro vaše dítě. 

Inspiraci pro výbavičku můžete získat z různých zdrojů: internet, sociální sítě, rodičovské skupiny a fóra, obchody s dětským zbožím, knihy a časopisy a nesmíme zapomenout na kamarádky, které už děti mají, a tak umí skvěle poradit. 

„Začala jsem kupovat ke konci těhotenství, převážně na bazarech, část jsem dostala od babiček a část si vypůjčila od sestry. Velikosti, které vydrží dýl kupuji nové. Později jsem objevila váš e-shop a začala se zajímat o funkční materiály. Ty kupuji ráda taky nové.“  Napsala naše zákaznice DeeDee na sociálních sítích. 

„Většinu věci jsme měli od švagrové. Něco málo jsme nakoupili ve třetím trimestru. A později jsme něco nového dokupovali dle potřeby, druhé dítě teď dědí vše po prvním a dokupujeme jen věci, které vydrží déle nebo funkční oblečení,“ prozradila na našem Instagramu Luccy. 

Zdrojem výbavičky může být i Baby shower party.  

Pozor, při pořizování výbavičky je snadné nechat se unést a koupit spoustu věcí, které nakonec ani nevyužijete. 

Pořizování výbavičky pro miminko je vzrušující a důležitou součástí přípravy na příchod nového člena rodiny. S pečlivým plánováním a hledáním inspirace se můžete vyhnout zbytečným výdajům a stresu. Pamatujte, že méně je někdy více, a zaměřte se na kvalitní a praktické věci, které vám i vašemu miminku usnadní život. 

Koukněte třeba do naší kolekce pro novorozence. 

 

Spokojení zákazníci